Project omschrijving

ZES Goes, Media Markt en De Betho; samen servicepakketten klaarmaken

Wij zijn verheugd om onze nieuwe klanten Mediamarkt en ZES Goes te verwelkomen. Samen met hen gaan we nieuwe uitdagingen aan. Onlangs zijn we gestart met het verpakken van servicepakketten voor de MediaMarkt in opdracht van ZES Goes. ZES Goes levert alle producten die in het servicepakket gaan. Deze pakketten bevatten service artikelen en accessoires die ervoor zorgen dat de klant meer uit zijn aankoop haalt. Stelt u zichzelf voor; u koopt een TV waarbij u een servicepakket kunt aanschaffen. Daarin zit bijvoorbeeld een muurbeugel om de TV op te hangen, de juiste kabel om je TV aan te sluiten en een schoonmaaksetje speciaal ontworpen om je TV scherm te reinigen. Met de servicepakketten wil MediaMarkt de klant de beste service ervaring bieden om het maximale uit de aankoop te halen. ZES Goes neemt de distributie van de servicepakketten voor zijn rekening. Mooi product, mooi werk, door de medewerkers van De Betho.

Servicepakketten klaarmaken voor MediaMarkt via ZES Goes

Verpakkingsbedrijf met landelijke dekking

In ons verpakkingsbedrijf draaien diverse verpakkingslijnen op verpakkingsmachines. Het professioneel en goed verpakken van food en non-food producten voor onze klanten is secuur werk. De machines helpen bij het verpakken van de producten maar er komt ook handwerk aan te pas en het controleren van de machines én de verpakkingen is en blijft mensenwerk. Bekijkt u gerust ons verpakkings-portfolio om een completer beeld te krijgen van ons uitgevoerde verpakkingswerk.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van inpakken en verpakken en werken als copacking bedrijf? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho