Een product maken of juist uit elkaar halen is mooi werk

In ons (de)montagebedrijf werken mensen aan het (de)monteren van diverse producten en apparatuur. Denk daarbij aan lichtbakken, -armaturen, meet- en computerapparatuur, huishoudelijke apparaten en meer. Daarnaast worden binnen ons (de)montagebedrijf BTO-kandidaten getraind die later uitstromen naar externe banen. 

De Betho (de) montagebedrijf : een betrouwbare en innovatieve zakelijke partner voor bedrijven

Diverse bedrijven besteden hun (de)montage werk volledig of deels uit aan De Betho. De Betho en haar mensen zijn goed in het volgens de door de klant gestelde richtlijnen werken aan (de)montagewerk. Voor een groot deel van onze klanten werken wij al jaren aan een stuk en voor andere klanten verrichten we periodiek werkzaamheden. 

Vindingrijk en betrouwbaar
De Betho werkt en denkt oplossingsgericht in het belang van de klant en onze medewerkers. Daarbinnen zoekt zij met wederzijds begrip naar de beste oplossingen en afspraken.

Bekijk ons portfolio demontage- en montage werk. 

De Betho is actief voor binnen- en buitenlandse klanten

Het verpakkings- en (de)montagebedrijf heeft klanten door heel Nederland en in het buitenland.
Onze schoonmaak- en groen bedrijven werken voor klanten verspreid over ons werkgebied Zuid- en Noord-Beveland en Tholen. Bij deze bedrijven zijn ruim 700 mensen werkzaam. De vier bedrijven worden aangestuurd door ervaren en professionele bedrijfsleiders en werkmeesters. De bedrijven bieden enerzijds werk aan mensen uit onze doelgroep: ‘mensen met een arbeidsbeperking en anderzijds aan mensen die via een BTO-traject klaargestoomd worden voor een externe werkplek.

De Betho biedt haar diensten aan via vier bedrijven:
• De Betho verpakkingsbedrijf
• De Betho (de)montagebedrijf
• De Betho schoonmaakbedrijf
• De Betho groenbedrijf

Vindingrijk en betrouwbaar

De Betho werkt en denkt oplossingsgericht in het belang van de klant en onze medewerkers. Daarbinnen zoekt zij met wederzijds begrip naar de beste oplossingen en afspraken. ‘We gaan voor lange-termijn-samenwerkingen want als de trein eenmaal loopt, is-ie lastig te stoppen.’

Meer weten? We staan voor u klaar!