Project omschrijving

Als medeoprichter van het bedrijf Sast!do, wat staat voor ‘Samen Sterker in Doe het Zelf’, heeft Luijten VVZ ons de opdracht gegund om voor hun jonge non-paint merk Flocx verpakkingen met schuurpapier te verpakken. Een superleuke klus dat perfect bij ons past. Deze samenwerking is niet alleen een zakelijke afspraak, maar ook een prachtig voorbeeld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bij De Betho zijn we dankbaar voor deze kans, omdat het onze medewerkers de mogelijkheid biedt om actief deel te nemen aan het arbeidsproces en een waardevolle rol te vervullen in de maatschappij.
Samen staan we sterker. Samen maken we het verschil. Samen zijn we De Betho. 🤝

Schuurpapier inpakken voor Luijten VVZ

Verpakkingsbedrijf met landelijke dekking

In ons verpakkingsbedrijf draaien diverse verpakkingslijnen op verpakkingsmachines. Het professioneel en goed verpakken van food en non-food producten voor onze klanten is secuur werk. De machines helpen bij het verpakken van de producten maar er komt ook handwerk aan te pas en het controleren van de machines én de verpakkingen is en blijft mensenwerk. Bekijkt u gerust ons verpakkings-portfolio om een completer beeld te krijgen van ons uitgevoerde verpakkingswerk.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van inpakken en verpakken en werken als copacking bedrijf? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho