Project omschrijving

Het ompakken van noten voor Floor Foods

Het ompakken van noten en andere voedingsproducten betekent eigenlijk het opnieuw verpakken van eerder verpakte goederen. Het ompakken van noten voor Floor Foods is een specifieke taak die zijn betrekking heeft op het verpakkings- en herverpakkingsprocessen van notenproducten. Als co-packer pakken wij voor diverse bedrijven verpakkingen om. Het is belangrijk voor ons om een goede communicatie en samenwerking met desbetreffende klant te behouden om ervoor te zorgen dat je aan hun behoeften en verwachtingen voldoet.

Het ompakken noten en andere [biologische] voedingswaren

Bij voedingswaarden houden we rekening met de voedselveiligheid, kwaliteitsnormen en effici├źntie in het ompakproces. Het naleven van voorschriften en het waarborgen van de kwaliteit van de noten zijn van cruciaal belang om een succesvolle samenwerking te handhaven. We zijn ook in het bezit van SKAL certificering i.v.m. biologische voedingsmiddelen. Het ompakken en verpakken van uw goederen, ook wel repacking genoemd,┬á besteedt u zorgeloos uit aan De Betho.

Floor Foods

Repacking uitbesteden aan copacker De Betho

Op het moment dat u als fabrikant of ondernemer uitdagingen heeft voor het verpakken van goederen en producten wilt u dat een partnerbedrijf u daarbij helpt. Wat de uitdaging ook is, sociaal werkbedrijf De Betho is een professionele partner op gebied van verpakkingsuitdagingen en voert opdrachten uit voor nationale en internationale klanten. We hebben ruim 60 jaar ervaring m.b.t. het verpakken en ompakken van goederen. Daarbij horen ook mix-verpakkingen bij die handmatig verwerkt moeten worden.

Onze repacking klanten in binnen- en buitenland

Voor diverse grote klanten herpakken of verpakken wij een breed assortiment producten. Denk daarbij aan het verpakken van allerlei voedings- en gebruiksartikelen in dozen, potten, blikken, blisterverpakkingen en meer. Ook het samenstellen en inpakken van winkeldisplays is een veelvoorkomende activiteit in ons verpakkingsbedrijf. Onze klanten bevinden zich in het binnen- en buitenland.