Verpakking- & Montagebedrijf, Schoonmaakdiensten & Groenvoorziening, Detachering & Re-integratie | Sociaal werkbedrijf De Betho

We zijn in eerste instantie een professioneel bedrijf met diverse bedrijfsonderdelen. Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden binnen onze organisatie verzamelden we enkele voorbeelden uit ons Verpakking- & Montagebedrijf ter illustratie. Hiermee krijgt u een completer beeld van de diverse verpakkingswerkzaamheden die hier onder andere worden uitgevoerd. Montagewerk van technische producten of demontage tbv recycling; ook hierin bieden we mogelijkheden.

Onze klanten bevinden zich in het binnen- en buitenland

Misschien ziet u hierin aanknopingspunten voor uw bedrijfsactiviteiten en zoekt u oplossingen in verpakking en montage? Wellicht brengt het u op ideeën en passen wij als schakel in één van uw bedrijfsprocessen? In ieder geval willen we u kennis laten maken met de professionele verpakking- en montagediensten die De Betho te bieden heeft. We bieden onze diensten graag aan zodat u binnenkort eventueel ook gebruik kan maken van sociaal werkbedrijf De Betho. Wij werken voor zowel binnenlandse als buitenlandse klanten.

Wilt u weten wat er mogelijk is via ons sociaal werkbedrijf?

Bent u er klaar voor om de mogelijkheden van De Betho te ontdekken? Dan zal u zien en ontdekken dat deze organisatie meer is dan een sociale werkplaats. Kijk eens wat onze bedrijven u te bieden hebben en bekijk ons onderstaand portfolio. Bij vragen kunt u direct contact opnemen via 0113-233933 en/of info@debetho.nl
Bekijk alle onze bedrijven
streekproducten de betho

Zeeuwse streekproducten verpakken

Als Zeeuws bedrijf zijn we er trots op ook typisch Zeeuwse (streek)producten te verpakken voor onze opdrachtgevers. Als lokale of regionale ondernemer of producent van streekproducten kunt u tevens denken aan de mogelijkheden die wij u vanuit sociaal werkbedrijf De Betho kunnen bieden met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’. Wij beschikken over de juiste faciliteiten, gekoelde ruimtes en een SKAL certificering om u te helpen met uw verpakkingsuitdaging. Zo verpakken we o.a. Zeeuwse babbelaars in de kenmerkende blauwe blikjes. Als opdrachtgever levert u alle losse componenten – van het product tot de verpakking etc. – bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder voor u verzorgen. Aansluitend wordt uw product door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen. Wilt u ook gebruik maken van onze professionals neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho 

LED verlichting monteren en assembleren

Voor diverse bekende en gerenommeerde opdrachtgevers verzorgen wij de technisch assemblage en montage van hun producten. Hiervoor hebben we een afdeling ingericht met speciale werkplekken zodat uw producten op professionele wijze gemonteerd en/of geassembleerd worden. Zo maken we o.a. diverse soorten LED-verlichting [plafond-inbouwarmaturen, trackspots, draadbomen, etc.]. Ook voor dit soort werkzaamheden hebben de ‘Mensen met Mogelijkheden’ van sociaal werkbedrijf De Betho een kennis en ervaring waar u als ondernemer dankbaar gebruik van zou kunnen maken. Uw werkinstructie is leidend bij de nauwkeurige uitvoer van de werkzaamheden, u levert alle losse componenten aan en wij zorgen dat uw product verzendklaar wordt aangeleverd. Wilt u ook gebruik maken van onze professionals neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho 

led verlichting zwart
medische container monteren

Kunststoffen medische containers assembleren

Heeft u een uitdaging op het gebied verpakken, ompakken, labelen, stickeren, sorteren, monteren, assembleren, etc.? Kortom; wilt u iets met of aan uw product laten toevoegen omdat u er zelf niet aan toe komt? Denk dan ook weer aan sociaal werkbedrijf De Betho. Wij beschikken over moderne en goed ingerichte faciliteiten, professionele werkplekken en een uitgebreid machinepark waarmee we uw producten op professionele wijze kunnen verpakken, monteren, etc. Zo assembleren we o.a. kunststof containers t.b.v. de medische sector. Alle prefab onderdelen komen rechtstreeks vanuit de productielijn van de opdrachtgever, waarna ze binnen het Verpakking- en Montagebedrijf van sociaal werkbedrijf De Betho en op basis van de werkinstructie worden verwerkt. Waar nodig worden speciale ‘tools’ gemaakt door onze eigen en interne Technische Dienst zodat onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ ze voor u op uniforme wijze behandelen, verwerken en/of monteren.

Het verzorgen en voorbereiden van krimpverpakkingen en winkel- of toonbankdisplays

Winkel- of toonbankdisplays voorbereiden zijn veel voorkomende werkzaamheden binnen het Verpakking- en Montagebedrijf van sociaal werkbedrijf De Betho. Onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ verwerken dagelijks en voor meerdere opdrachtgevers producten die op een professionele wijze naar de distributieketen geleid moeten worden en vervolgens in winkels etc. net zo professioneel getoond moeten worden. Wij beschikken over veel kennis en ervaring op dit gebied en maken jaarlijks honderdduizenden displays in allerlei soorten en maten. Zo verpakken we o.a. diervoedingsproducten die eerst in een toonbankdisplay gezet worden en aansluitend van een krimpfolie worden voorzien. Alle benodigde onderdelen van dergelijke displays komen van de productielijn van de fabrikant, zijn deels voorverpakt maar worden door onze professionals o.b.v. de werkinstructie gepresenteerd in het display en van een krimpfolie voorzien. Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van displaybouw en krimpverpakking, neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.

nutripet winkeldisplay
bio skal certificaat

Biologische producten op basis van SKAL certificering verpakken

Denk dan ook eens aan sociaal werkbedrijf De Betho en haar ‘Mensen met Mogelijkheden’. Wij beschikken over de juiste SKAL certificering en hebben de juiste en goed ingerichte faciliteiten om uw producten op professionele wijze te verpakken en/of om te pakken. Zo verpakken we o.a. diverse biologische voedingsproducten. Als opdrachtgever levert u alle losse componenten – van het product tot de verpakking etc. – bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder voor u verzorgen. Aansluitend wordt uw product door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen. Wilt u ook gebruik maken van onze BIO en SKAL professionals neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.

Technisch assemblage- en montagewerk

Dat is één van de specialiteiten die wij ondernemers te bieden hebben. Voor de uitvoer van allerhande technische montage werkzaamheden is er voor u een afdeling ingericht met speciale werkplekken. Op deze manier monteren en/of assembleren wij uw producten op professionele wijze. Zo maken we o.a. traptrede verlichting die u op de foto ziet. Alle losse onderdelen, van de losse led’s tot de clips en de draadboompjes, worden bij ons aangeleverd. Op basis van de gespecificeerde werkinstructie wordt het product volledig gemonteerd en/of geassembleerd. Dus ook hiervoor kunt u een beroep doen op de ‘mensen met mogelijkheden’ van sociaal werkbedrijf De Betho.

illuxtron montagewerkzaamheden
technisch montagewerk

Technisch montagewerk uitbesteden

Ook op het gebied van technisch montagewerk kunt u een beroep doen op sociaal werkbedrijf De Betho. Binnen een afdeling waar speciale werkplekken zijn ingericht voor allerhande technische montage werkzaamheden, worden uw producten op professionele wijze gemonteerd en/of geassembleerd. Zo maken we o.a. gezichtsbruiners; alle losse componenten, van het kleinste schroefje tot de doos waarin het product verpakt moet worden, worden bij ons aangeleverd. Waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig monteren en/of assembleren.

Krimverpakkingen en sealen

Wist u dat u ook voor krimpverpakkingen bij De Betho terecht kan? Doordat wij gebruik maken van een eigen krimptunnel, waar op maat en specificatie de folie van de juiste dikte om uw product en/of (promo)artikel wordt gekrompen. Maar ook om trays met enkelvoudige producten, duo, trio of meer. En niet te vergeten de promotie artikelen, combi-verpakkingen, diervoeding producten en schalen. Wij verwerken het voor u conform uw wensen en opdracht.

Bestickeren en markeren van de krimverpakkingen

Tevens verzorgen we de stickers en/of markeringen die op de krimpverpakkingen aangebracht moeten worden. Heeft u liever dat uw producten gebundeld worden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U begrijpt het … als u een verpak- of ompakuitdaging hebt, dan bent u bij De Betho aan het juiste adres. Wij staan u met raad en daad bij.

sociaal werkbedrijf krimverpakking
sociaal werkbedrijf goodiebag

Cadeautje! Een goodiebag!

U kent ze vast wel, deze ‘weggevertjes’. Meestal een verzameling van cadeautjes verzamelt in een tasje, de zgn. ‘Goodiebag’. Als u slechts enkele stuks moet vullen, is dat zo gebeurt. Maar wat doet u als u er 100-tallen of misschien 1.000-tallen moet vullen? Of zelfs nog meer? Voor zowel grote als kleine volumes in te pakken producten zijn wij graag uw partner en kunt u ons verpakkingsbedrijf inschakelen.

Verpakkingsuitdagingen uitbesteden

Bent u een ondernemer die regelmatig met verpakkingen van gecombineerde producten werkt en/of deze samenstelt maar vervolgens tegen een verpakkingsuitdaging aanloopt? Denk bij het inpakken van goodiebags, kadotasjes, give-away’s, vanity kits, (Kerst)pakketten, seizoensproducten, speciale feestdag gerelateerde (Valentijn, Pasen, Kerst, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, etc.) verpakkingen of andere promotionele acties, ook weer aan de mogelijkheden die De Betho u te bieden heeft.

Gepersonaliseerde verpakkingen – Bijvoorbeeld (kunst)glas

U heeft een mooie verpakking laten maken met uw persoonlijke huisstijl om een specifiek product in de markt te zetten en/of te promoten. Het kan een gelimiteerde oplage zijn die om die reden handmatig verpakt moet worden of een actie waar u een groot publiek in één keer mee wil bereiken en waarvoor u vele handen nodig heeft om dit te realiseren? Voor diverse klanten pakken wij met grote regelmaat gepersonaliseerde producten, zoals bijvoorbeeld (kunst)glazen of ‘branded’ producten, in.

Wij verzorgen het complete verpakkingsproces

Zo mochten wij intussen voor een producent van kunstglas bijvoorbeeld al een aantal orders wijn-, bier-, cocktail-, whiskey- en waterglazen verpakken in diverse soorten gepersonaliseerde enkelvoudige, meervoudige of combinatie verpakkingsdozen. We denken mee met de ondernemer om het optimale resultaat en efficiency te bereiken zodat zowel de uit te voeren handelingen alsmede de kosten gering blijven. Wij verzorgen het complete verpakkingsproces en zo nodig ook het vullen van eventueel bijbehorende winkeldisplays. Dit zodat de ondernemer de verpakte producten meteen naar de distributieketen kan leveren en de producten zo snel als mogelijk is de betreffende klant en/of markt bereiken.

sociaal werkbedrijf glas verpakken
sociale werkplaats verpakkingsbedrijf de Betho Ziggo

Uw product op een professionele wijze gepresenteerd

Uw bedrijf maakt vast wel eens gebruik van promo-artikelen om onder de aandacht te komen bij de consument, uw gebruiker en doelgroep! Via promotionele acties wilt u dan uw product of dienst zo goed mogelijk in beeld brengen. De Betho biedt op gebied van verpakkings- en montagewerk een professionele aanpak.

Jarenlange ervaring en kennis op gebied van promo artikelen

Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op dit gebied en kunnen u zelfs helpen met advies of referenties om uw product het beste tot zijn recht te laten komen in een promo actie en/of verpakking. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit ons sociaal werkbedrijf en door onze “mensen met mogelijkheden”.

Vanaf 100 gepersonaliseerde flessen

Het verpakkingsbedrijf van De Betho labelt met grote regelmaat flessen voor diverse drankengroothandels. Op deze wijze worden flessen gepersonaliseerd voor specifieke gelegenheden, horeca bedrijven met een eigen productlijn, promotionele acties, etc.

Tot duizenden stuks

Wij kunnen alle maten en vormen flessen of kruiken voorzien van een individueel label of etiket. Aantallen kunnen variëren van 100 tot duizenden stuks.
sociale werkplaats verpakkingsbedrijf de Betho flessen labelen
sociale werkplaats verpakkingsbedrijf de Betho Meatless

Maakt uw bedrijf of organisatie wel eens gebruik van een professionele verpak- en monteer service?

Dan komen we graag met u in contact en nodigen u van harte uit om eens te informeren bij De Betho; een verpakkingsbedrijf dat zowel verpakt als monteert! Voor grote of kleinere aantallen kunnen wij een partner zijn. We zijn bekend met en bij nationale en internationale bedrijven en passen onze werkwijze (binnen de mogelijkheden) aan naar de wensen van de opdrachtgever.

Verpakken, ompakken, inpakken en meer

Heeft u uitdagingen op het gebied van het verpakken, ompakken, inpakken, assembleren, monteren of demonteren en zoekt u oplossingen dan overleggen we graag met u wat onze mogelijkheden op dit gebied zijn. “Vele handen maken licht werk” is voor ons nog steeds van toepassing want wij hebben dagelijks honderden mensen actief op dit gebied. Waar nodig worden de processen machinaal ondersteund. Kijk en ervaar wat wij aan toegevoegde waarde aan uw bedrijfsprocessen kunnen leveren en aarzel niet om ons een uitdaging te geven. We denken graag met u mee.

Alsjeblieft voor u!

Een voorbeeld van verpakkingswerk dat onze medewerkers van De Betho verzorgen! De Betho verzorgt namelijk verpakkingswerkzaamheden van kleine en grote aantallen voor bedrijven in de buurt of ver weg.
sociale werkplaats verpakkingsbedrijf de Betho DE