Project omschrijving

Displaybouw en vullen door ons vaste team voor GBG

Voordat een display opgezet kan worden is een goede voorbereiding erg belangrijk. Samen met de creatieve ontwerpers van Gifts & Concepts en Grafisch Bedrijf Goes worden met De Betho de werkinstructies uitgebreid doorgesproken en vastgelegd. Uiteindelijk zijn we met deze displaybouw voor GBG aan de slag gegaan. Ons team displaybouwers gaat daarna van start om de kleurrijke displays op te gaan bouwen en vullen. Het resultaat is een visueel bijzonder aantrekkelijk product dat volgens de vastgestelde inhoud netjes is afgevuld. Een team van professionals aan het werk! Mooi product, mooi werk door De Betho medewerkers!

Montagewerk in opdracht van Grafisch Bedrijf Goes en Gifts & Concepts

Displaybouwers van De Betho hebben ruime ervaring

Wij zijn graag uw partner om uw product op een kwalitatief goede en hoogwaardige manier te behandelen en te presenteren. Binnen ons verpakking- en montagebedrijf en met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ hebben wij een jarenlange ervaring in het opzetten, vullen, stickeren en labelen van winkel- en toonbankdisplays. Wekelijks worden honderden grote en kleine winkeldisplay gebouwd voor opdrachtgevers die hun displays op een professionele wijze willen laten voorbereiden voor de distributieketen. Jaarlijks worden via De Betho honderdduizenden displays in allerlei soorten en maten volledig klaar gemaakt voor verkoop via bijvoorbeeld bouwmarkten en supermarktketens.

Winkeldisplay of liever eentje voor de toonbank?

Wij verpakken o.a. diverse soorten noten die middels een winkel- of toonbankdisplay worden gepresenteerd voor verkoop. Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van winkel- en toonbankdisplays opzetten en vullen? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho