Project omschrijving

Het ompakken van goederen uitbesteden

Het ompakken van goederen betekent eigenlijk het opnieuw verpakken van eerder verpakte goederen. Dit wordt de ene keer toegepast omdat er een nieuwe productverpakking is ontwikkeld, of de andere keer omdat grote verpakkingen worden gesplitst in stukverpakkingen. De originele verpakking van het betreffende product wordt vervangen of aangepast, of er wordt een nieuwe verpakking toegevoegd. Het ompakken en verpakken van uw goederen, ook wel repacking genoemd,  besteedt u zorgeloos uit aan De Betho.

Repacking uitbesteden aan copacker De Betho

Op het moment dat u als fabrikant of ondernemer uitdagingen heeft voor het verpakken van goederen en producten wilt u dat een partnerbedrijf u daarbij helpt. Wat de uitdaging ook is, sociaal werkbedrijf De Betho is een professionele partner op gebied van verpakkingsuitdagingen en voert opdrachten uit voor nationale en internationale klanten. We hebben ruim 60 jaar ervaring m.b.t. het verpakken en ompakken van goederen. Daarbij horen ook mix-verpakkingen bij die handmatig verwerkt moeten worden.

Topbrands

Onze klanten in binnen- en buitenland

Voor diverse grote klanten verpakken wij een breed assortiment producten. Denk daarbij aan het verpakken van allerlei voedings- en gebruiksartikelen in dozen, potten, blikken, blisterverpakkingen en meer. Ook het samenstellen en inpakken van winkeldisplays is een veelvoorkomende activiteit in ons verpakkingsbedrijf. Onze klanten bevinden zicht in het binnen- en buitenland.