Onze schoonmakers vervullen glansrollen bij diverse organisaties

Vindingrijk en betrouwbaar professioneel schoonmaakbedrijf

Het schoonmaakbedrijf van De Betho gaat voor lange termijn-samenwerkingen. Onze mensen gaan zelfs stralen als ze opmerken dat hun schoonmaakwerk gewaardeerd wordt. Om die 2 redenen werkt en denkt ons management oplossingsgericht in het belang van zowel de klant als onze medewerkers. Binnen die samenwerking zoeken zij met wederzijds begrip naar de beste oplossingen en afspraken.

Wat maakt ons schoonmaakbedrijf betrouwbaar?

We onderscheiden ons door het niveau van onze service. Wat we afspreken, doen we ook! Dat betekent bijvoorbeeld dat we tijdens of na het uitvoeren van een opdracht altijd bereikbaar zijn en snel acteren als dat nodig is. Neem gerust contact met ons op als u belangstelling heeft. We lichten u graag in over wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons pakket schoonmaakdiensten is zeer uitgebreid:

  • onderhoud van openbare ruimtes in steden en dorpskernen
  • schoonmaak en onderhoud van buitenmeubilair
  • reiniging van algemene ruimtes in wooncomplexen
  • reiniging en onderhoud van kantoren en bedrijfspanden
  • opruimen van zwerfafval in diverse gemeentes
  • periodieke of eenmalige schoonmaak opdrachten

De Betho: een innovatieve schoonmaakpartner voor bedrijven

Diverse Zeeuwse bedrijven besteden hun schoonmaakwerk volledig of deels uit aan De Betho. De Betho en haar mensen zijn goed in het nakomen van de met de klant afgesproken kwaliteitseisen. Voor een groot deel van onze klanten werken we al jarenlang en voor andere klanten verrichten we periodieke of eenmalige werkzaamheden. 

Professioneel schoonmaakbedrijf opleidingen en veiligheid

De medewerkers van ons professioneel schoonmaakbedrijf doorlopen altijd een vakgerichte opleiding. Deze opleiding wordt afgerond met een examen vanuit de schoonmaakbranche. Daarnaast worden onze medewerkers ook getraind op het gebied veiligheid en ergonomie. Onze gediplomeerde medewerkers en vakbekwame leidinggevenden werken dagelijks samen aan het leveren van betrouwbare kwaliteit voor tal van opdrachtgevers. Binnen ons professionele schoonmaakbedrijf worden ook BTO-kandidaten getraind.