De Betho, als organisatie, ontwikkelt, traint en begeleidt via de BTO

Medewerkers begeleiden naar zo regulier mogelijke, externe arbeidsplekken; dat is ons doel
Zo voert De Betho Organisatie BTO namens de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal en Tholen de Wet sociale werkvoorziening uit. Daarnaast spelen wij een ondersteunende rol voor wat betreft de Wet werk en bijstand. Hierbinnen staat de ontwikkeling van de werknemer centraal.

betho organisatieHet is onze doelstelling elke medewerker te begeleiden naar een zo regulier mogelijke arbeidsplaats buiten De Betho via de BTO. Hierbij tekenen wij aan dat een aantal van onze medewerkers niet extern kan functioneren. Deze mensen bieden wij beschermd werk.

De Betho opereert vanuit een nieuw en functioneel pand, dat de transformatie van een traditioneel SW-bedrijf naar een open, flexibele organisatie visualiseert. Bij De Betho werken ruim 700 medewerkers.

De Betho is actief in binnen- en buitenland

Het verpakkings- en (de)montagebedrijf heeft klanten door heel Nederland en in het buitenland.
Onze schoonmaak- en groen bedrijven werken voor klanten verspreid over ons werkgebied Zuid- en Noord-Beveland en Tholen. Bij deze bedrijven zijn ruim 700 mensen werkzaam. De vier bedrijven worden aangestuurd door ervaren en professionele bedrijfsleiders en werkmeesters. De bedrijven bieden enerzijds werk aan mensen uit onze doelgroep: ‘mensen met een arbeidsbeperking en anderzijds aan mensen die via een BTO-traject klaargestoomd worden voor een externe werkplek.

De Betho biedt haar diensten aan via vier bedrijven:
De Betho verpakkingsbedrijf
De Betho (de)montagebedrijf
De Betho schoonmaakbedrijf
De Betho groenbedrijf