Project omschrijving

Het bouwen en vullen van displays!

Displays worden vaak gebruikt in de detailhandel om producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Een co-packer, zoals De Betho, is een verpakkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het verpakken en assembleren van producten voor andere bedrijven. Het is belangrijk voor onze klanten en onszelf om een goede relatie op te bouwen met elkaar en duidelijke werkinstructies op te stellen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens het werkproces. Samenwerken met een ervaren co-packer kan je als bedrijf helpen bij het efficiënt en kosteneffectief bouwen van displays voor je producten.

Displays laten bouwen en vullen door De Betho, een professioneel verpakkingsbedrijf

De medewerkers van De Betho bouwen en vullen diverse soorten displays voor meerdere Europese bedrijven. Elk type display heeft zijn eigen manier van monteren en alle benodigde onderdelen van dergelijke displays worden door onze klant Griffon aangeleverd, incl. een werkinstructie. Vervolgens komen ook de producten van de productielijn van de fabrikant en tenslotte worden ze door onze professionals o.b.v. de werkinstructie gepresenteerd in het display. Voor deze klant bouwden en vulden we displays waarin PVC gel op waterbasis worden gepresenteerd bij bouwmarkten.

Wie zijn wij?

De Betho is een professionele en ervaren partij op gebied van co packing! Wij zijn graag uw partner om uw product op een kwalitatief goede en hoogwaardige manier te behandelen en te presenteren. Binnen ons verpakking- en montagebedrijf en met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ hebben wij een jarenlange ervaring in het opzetten, vullen, stickeren en labelen van winkel- en toonbankdisplays. Wekelijks worden honderden grote en kleine winkeldisplay gebouwd voor opdrachtgevers die hun displays op een professionele wijze willen laten voorbereiden voor de distributieketen. Jaarlijks worden via De Betho honderdduizenden displays in allerlei soorten en maten volledig klaar gemaakt voor verkoop via bijvoorbeeld bouwmarkten en supermarktketens.

Winkeldisplay of liever eentje voor de toonbank?

Wij verpakken o.a. diverse soorten producten of voedingswaren die middels een winkel- of toonbankdisplay worden gepresenteerd voor verkoop. Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van displaybouw, neem dan contact op met De Betho. Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van winkel- en toonbankdisplays opzetten en vullen? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho

Displays bouwen en afvullen met PVC gel in opdracht van Griffon