Project omschrijving

Alsjeblieft voor u ons verpakkingswerk!

Hier ziet u een voorbeeld van verpakkingswerk dat onze medewerkers van De Betho verzorgen! De Betho verzorgt namelijk verpakkingswerkzaamheden van kleine en grote aantallen voor bedrijven in de buurt of ver weg. Kortom wij pakken graag verpakkingswerk aan en voeren dit werk professioneel voor u uit.

Verpakkingswerk; Verpakken, ompakken, inpakken en meer

Heeft u uitdagingen op het gebied van het verpakken, ompakken, inpakken, assembleren, monteren of demonteren en zoekt u oplossingen dan overleggen we graag met u wat onze mogelijkheden op dit gebied zijn. “Vele handen maken licht werk” is voor ons nog steeds van toepassing want wij hebben dagelijks honderden mensen actief op dit gebied. Waar nodig worden de processen machinaal ondersteund. Kijk en ervaar wat wij aan toegevoegde waarde aan uw bedrijfsprocessen kunnen leveren en aarzel niet om ons een uitdaging te geven. We denken graag met u mee.

Wilt u ook gebruik maken van onze professionele verpak- en monteerservice? Wij werken zowel voor landelijke als internationale klanten. Neem contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.