Project omschrijving

Verpakken op maat en naar uw behoefte

Heeft u maatwerk nodig op het gebied van verpakken omdat u net een nieuwe lijn producten heeft ontworpen waardoor de eerste run voorlopig even handmatig verpakt moet worden? Ook dan zijn we graag de partner waar u mee kan samenwerken en waarbij we u uit onze rijke ervaring mee kunnen helpen uw verpakkingsuitdaging aan te pakken en op te lossen. Binnen het Verpakking- en Montagebedrijf van sociaal werkbedrijf De Betho pakken we menige uitdaging van ondernemers op en zoeken we samen naar de beste methode om uw product in te pakken, om te pakken, etc. Onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ verwerken dagelijks en voor meerdere opdrachtgevers producten die op een professionele wijze naar de distributieketen geleid moeten worden en vervolgens in winkels etc. net zo professioneel getoond moeten worden.

Dierenvoedingsproducten verpakken

Wij beschikken over veel kennis en ervaring op dit gebied en pakken jaarlijks miljoenen producten in. Zo verpakken we o.a. diervoedingsproducten en waar gewenst presenteren we die vervolgens in displays of voorzien wij ze van een krimpfolie. Alle benodigde onderdelen komen van de productielijn van de fabrikant, zijn soms deels voorverpakt en worden vervolgens door onze professionals obv de werkinstructie verwerkt.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van verpakking in zijn algemeenheid. Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho