Project omschrijving

Maakt uw bedrijf of organisatie wel eens gebruik van een professionele verpak- en monteer service?

Dan komen we graag met u in contact en nodigen u van harte uit om eens te informeren bij De Betho; een verpakkingsbedrijf dat zowel verpakt als monteert! Voor grote of kleinere aantallen kunnen wij een partner zijn. We zijn bekend met en bij nationale en internationale bedrijven en passen onze werkwijze (binnen de mogelijkheden) aan naar de wensen van de opdrachtgever.

Verpakken, ompakken, inpakken en meer

Heeft u uitdagingen op het gebied van het verpakken, ompakken, inpakken, assembleren, monteren of demonteren en zoekt u oplossingen dan overleggen we graag met u wat onze mogelijkheden op dit gebied zijn. “Vele handen maken licht werk” is voor ons nog steeds van toepassing want wij hebben dagelijks honderden mensen actief op dit gebied. Waar nodig worden de processen machinaal ondersteund. Kijk en ervaar wat wij aan toegevoegde waarde aan uw bedrijfsprocessen kunnen leveren en aarzel niet om ons een uitdaging te geven. We denken graag met u mee.

Wilt u ook gebruik maken van onze professionele verpak- en monteerservice? Wij werken zowel voor landelijke als internationale klanten. Neem contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.