Project omschrijving

Het verzorgen en voorbereiden van krimpverpakkingen en winkel- of toonbankdisplays

Winkel- of toonbankdisplays voorbereiden zijn veel voorkomende werkzaamheden binnen het Verpakking- en Montagebedrijf van sociaal werkbedrijf De Betho. Onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ verwerken dagelijks en voor meerdere opdrachtgevers producten die op een professionele wijze naar de distributieketen geleid moeten worden en vervolgens in winkels etc. net zo professioneel getoond moeten worden. Wij beschikken over veel kennis en ervaring op dit gebied en maken jaarlijks honderdduizenden displays in allerlei soorten en maten.

Diervoedingsproducten in toonbankdisplay zetten

Zo verpakken we o.a. diervoedingsproducten die eerst in een toonbankdisplay gezet worden en aansluitend van een krimpfolie worden voorzien. Alle benodigde onderdelen van dergelijke displays komen van de productielijn van de fabrikant, zijn deels voorverpakt maar worden door onze professionals o.b.v. de werkinstructie gepresenteerd in het display en van een krimpfolie voorzien.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van displaybouw en krimpverpakking, neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.