Project omschrijving

Een stekker aan de kabel monteren.

Dat klusje is zo gebeurd, denkt u vast wanneer we een stekker aan de kabel monteren. Niks is minder waar wanneer het 1000-den kabels betreft. Deze klus mochten onze medewerkers uitvoeren voor het bedrijf Soolutions, zij bieden een compleet aanbod aan laadkabels en laadpalen voor elektrische auto’s. Een repeterende opdracht waar precies werken erg belangrijk is. We willen natuurlijk wel dat alle stekkers met kabel goed werken! Onze montage en demontage afdeling is beschikbaar voor het monteren en/of demonteren van uw producten.
Opdracht uitgevoerd voor Soolutions

Uitbesteden opdracht ‘stekker aan kabel monteren’

Want u wilt eigenlijk volledig en binnen afzienbare tijd ontzorgd worden en u heeft veel ‘handjes’ nodig om dit soort uitdagingen het hoofd te bieden. Dan hebben wij voor u mogelijkheden beschikbaar. Het sociaal werkbedrijf De Betho, met modern ingerichte afdelingen en bovendien met getrainde ‘Mensen met Mogelijkheden’, ondersteunt graag en professioneel bij deze montage werkzaamheden. Voor al uw technische (assemblage en montage) uitdagingen zijn wij graag uw partner in de samenwerking.

De Betho montageafdeling

Wilt u ook gebruik maken van onze professionals. Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho of neem direct contact op via 0113-233933 en/of info@debetho.nl