Project omschrijving

VDL Hapro besteedt montage werkzaamheden uit

Voor VDL Hapro voert onze montageafdeling regelmatig werkzaamheden uit. Zoals ook deze keer weer. Het betreft de prefabricage van een component die uiteindelijk in zonnebanken wordt gemonteerd.  Vanuit het bedrijfsbureau van de Betho wordt orderinformatie en werkinstructies van het betreffende component aan de werkleiding van de montageafdeling verstrekt. Vervolgens worden alle onderdelen opgehaald bij VDL Hapro terwijl gereed product volgens afspraak wordt afgeleverd. Tenslotte gaan onze medewerkers aan de hand van de werkinstructie en onder leiding van de leidinggevende van de montageafdeling binnen De Betho aan de slag. Stapsgewijs worden de losse onderdelen door de medewerkers geassembleerd tot het gewenste eindproduct. Hierbij is controle een essentieel onderdeel van de werkzaamheden.

Zo kan VDL Hapro zich focussen op hun eigen werkproces en het fijnere montage werk aan ons uitbesteden. Indien sociaal werkbedrijf De Betho ook iets in uw werkproces kan betekenen, vernemen we dit graag. Wij beschikken over moderne en goed ingerichte faciliteiten, professionele werkplekken en een uitgebreid machinepark waarmee we uw producten op professionele wijze kunnen verpakken, monteren, assembleren, etc..

Montagewerk in opdracht van VDL Hapro

Assembleren van producten

Zo assembleren we o.a. dakvergrendelingen t.b.v. dakkoffers. Alle prefab onderdelen komen rechtstreeks vanuit de productielijn van de opdrachtgever. Waarna ze binnen het verpakking- en montagebedrijf van De Betho en op basis van de werkinstructie worden verwerkt. Waar nodig worden speciale ‘tools’ gemaakt door onze eigen en interne technische dienst zodat onze ‘mensen met mogelijkheden’ ze voor hen op uniforme wijze behandelen, verwerken en/of monteren.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en samenwerken met een partner die uitgebreid ervaring heeft met het assembleren van producten ? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.