Project omschrijving

Montage van LED verlichting uitbesteden aan De Betho

De montage van LED verlichting van uw verlichtingsbedrijf volledig aan onze beschutte werkplek overlaten, is een maatschappelijk verantwoorde keuze. Ook kiest u gelijk voor een professioneel montagebedrijf met opgeleide medewerkers. U kunt zorgeloos de opdracht aan ons overlaten. Volgens de door u bijgeleverde werkinstructie gaan onze mensen aan de slag. Ze monteren met uiterste precisie alle onderdelen aan elkaar en verpakken ze zelfs per stuk indien nodig. Kortom het werk wordt voor u gedaan. We maken door onze inzet het productieproces van uw verlichting of armaturen makkelijker.

Opdracht uitgevoerd voor Illuxtron

Uitbesteden opdracht ‘montage LED verlichting’

Want u wilt eigenlijk volledig en binnen afzienbare tijd ontzorgd worden en u heeft veel ‘handjes’ nodig om dit soort uitdagingen het hoofd te bieden. Dan hebben wij voor u mogelijkheden beschikbaar. Het sociaal werkbedrijf De Betho, met modern ingerichte afdelingen en bovendien met getrainde ‘Mensen met Mogelijkheden’, ondersteunt graag en professioneel bij deze montage werkzaamheden. Voor al uw technische (assemblage en montage) uitdagingen zijn wij graag uw partner in de samenwerking.

De Betho montageafdeling

Wilt u ook gebruik maken van onze professionals. Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho of neem direct contact op via 0113-233933 en/of info@debetho.nl