Uw kerstpakketten in 2023 ingepakt door De Betho

Besliste u om het dit jaar anders aan te pakken en te kiezen voor een uniek kerstpakket, ingepakt door de medewerkers met mogelijkheden werkzaam in het verpakkingsbedrijf van De Betho? Dat waarderen wij enorm. Wij pakken namelijk jaarlijks duizenden kerstpakketten in en de kerstpakketten voor 2023 pakken we ook graag voor u in. Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan en zorgen dat alle kerstpakketten in het distributienetwerk terecht komen.

Kerstverpakkingen inpakken, verpakken en distribueren

Kerstpakketten inpakken of verpakken is een jaarlijks terugkomende handeling voor de medewerkers van De Betho. Jaarlijks pakken wij namelijk duizenden (kerst)pakketten in, en dit ook nog in diverse soorten en maten. Elke klant heeft namelijk een eigen pakket met zelf geselecteerde producten. Als opdrachtgever levert u alle producten en verpakkingen bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder voor u verzorgen. Aansluitend wordt uw product door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen.

Professioneel inpakken van uw kerstpakketten 2023

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van verpakken van seizoen gerelateerde verpakkingen? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho

De Betho: een betrouwbare en innovatief zakelijk verpakkingsbedrijf voor bedrijven

Diverse bedrijven besteden hun verpakkingswerk volledig of deels uit aan De Betho. De Betho en haar mensen zijn goed in volgens de door de klant gestelde richtlijnen verpakkingswerk. Voor een groot deel van onze klanten werken we al jaren aan een stuk en voor andere klanten verrichten we periodiek werkzaamheden.