VCA Groenbedrijf De Betho

Bij ons groenbedrijf delen we vol trots het nieuws dat onze medewerkers opnieuw met succes hun VCA-certificering hebben behaald. Het verkrijgen van deze certificering is altijd een spannende uitdaging, maar het transformeert onze teamleden in gecertificeerde groenprofessionals. We koesteren het harde werk en de toewijding van onze collega’s, die ervoor zorgen dat ze te allen tijde op de hoogte zijn van de nieuwste veiligheidsvoorschriften en -normen. Dit bewijst ons streven naar kwaliteit en veiligheid in al onze activiteiten als bedrijf. Onze medewerkers zijn nu klaar om met hun nieuwe kennis en vaardigheden aan de slag te gaan en onze klanten de best mogelijke service te bieden. Bedankt De Jonge Veiligheid om deze VCA cursus op De Betho locatie te verzorgen. 

vca groenbedrijf

Een goed onderhouden groene omgeving biedt meerwaarde 

Het groenbedrijf in Zeeland van De Betho verzorgt professioneel groenonderhoud voor gemeentes, instellingen en organisaties

De medewerkers in ons Zeeuwse groenbedrijf worden geschoold op het gebied van veiligheid. Onze medewerkers en vakbekwame leidinggevenden leveren kwaliteit. Ook traint het groenbedrijf BTO-kandidaten die uitstromen naar externe arbeidsplaatsen.

Ons pakket groenwerkzaamheden bestaat uit:
• onderhoud van openbare ruimtes in dorpen en steden
• beplanting van en onderhoud aan rotondes
• onderhoud plantsoenen en borders voor gemeentes, instellingen en bedrijven.

De Betho: een betrouwbare en innovatieve zakelijke partner voor bedrijven

Diverse Zeeuwse bedrijven en gemeentes besteden hun groenwerk volledig of deels uit aan De Betho. De Betho en haar mensen zijn goed in volgens overeengekomen richtlijnen uitvoeren van groenonderhoud. Voor een groot deel van onze klanten werken we al jaren aan een stuk en voor andere klanten verrichten we periodiek werkzaamheden. 

Vindingrijk en betrouwbaar Zeeuws groenbedrijf

Ons management werkt en denkt oplossingsgericht in het belang van de klant en onze medewerkers. Daarbinnen zoekt zij met wederzijds begrip naar de beste oplossingen en afspraken. Het groenbedrijf van de Betho gaat voor lange-termijn-samenwerkingen en begrijpt als geen ander dat vertrouwen moet groeien.