Project omschrijving

Onze toegewijde teams van snoeispecialisten bij De Betho doen meer dan alleen zorgen voor het behoud van onze prachtige knotwilgen. Ze dragen ook actief bij aan een duurzame toekomst. Door het verwerken van verse wilgensnippers tot natuurlijke bodembedekkers in gemeentelijke perken, stimuleren we niet alleen de plantengroei, maar bevorderen we ook het waterbehoud en verminderen we de noodzaak voor chemische onkruidbestrijding. Elke verstrooide snipper vertegenwoordigt een stap richting een groenere wereld. Ontdek hoe wij bijdragen aan een mooie toekomst met ons werk bij De Betho.

Het snoeien van knotwilgen biedt meerwaarde  

Het groenbedrijf in Zeeland van De Betho verzorgt professioneel groenonderhoud voor gemeentes, instellingen en organisaties

De medewerkers in ons Zeeuwse groenbedrijf worden geschoold op het gebied van veiligheid. Onze medewerkers en vakbekwame leidinggevenden leveren kwaliteit. Ook traint het groenbedrijf BTO-kandidaten die uitstromen naar externe arbeidsplaatsen.

Ons pakket groenwerkzaamheden bestaat uit:
• onderhoud van openbare ruimtes in dorpen en steden
• beplanting van en onderhoud aan rotondes
• onderhoud plantsoenen en borders voor gemeentes, instellingen en bedrijven.

De Betho: een betrouwbare en innovatieve zakelijke partner voor bedrijven

Diverse Zeeuwse bedrijven en gemeentes besteden hun groenwerk volledig of deels uit aan De Betho. De Betho en haar mensen zijn goed in volgens overeengekomen richtlijnen uitvoeren van groenonderhoud. Voor een groot deel van onze klanten werken we al jaren aan een stuk en voor andere klanten verrichten we periodiek werkzaamheden. 

Vindingrijk en betrouwbaar Zeeuws groenbedrijf

Ons management werkt en denkt oplossingsgericht in het belang van de klant en onze medewerkers. Daarbinnen zoekt zij met wederzijds begrip naar de beste oplossingen en afspraken. Het groenbedrijf van de Betho gaat voor lange-termijn-samenwerkingen en begrijpt als geen ander dat vertrouwen moet groeien.