Een product maken of juist uit elkaar halen is mooi werk

In ons demontagebedrijf werken mensen aan het demonteren van diverse producten en apparatuur. Je kunt hierbij denken aan lichtbakken, -armaturen, meet- en computerapparatuur, huishoudelijke apparaten en meer. Daarnaast worden binnen ons demontagebedrijf BTO-kandidaten getraind die later uitstromen naar externe banen. 

Demontagebedrijf  in Zeeland: een betrouwbare en innovatieve zakelijke partner voor bedrijven

Diverse bedrijven besteden hun demontage werk volledig of deels uit aan De Betho. Onze medewerkers zijn tenslotte goed in het, volgens de door de klant gestelde richtlijnen, werken aan demontagewerk. Voor een groot deel van onze klanten werken wij al jaren continu aan een stuk en voor andere klanten verrichten we periodiek werkzaamheden. 

Vindingrijk en betrouwbaar
De Betho werkt en denkt oplossingsgericht in het belang van de klant en onze medewerkers. Daarbinnen zoekt zij met wederzijds begrip naar de beste oplossingen en afspraken.

Bekijk ons portfolio demontage- en montage werk. 

Demontagebedrijf actief in binnen- en buitenland

Het verpakkings- en (de)montagebedrijf heeft klanten door heel Nederland en in het buitenland. Onze schoonmaak- en groen bedrijven werken voor klanten verspreid over ons werkgebied Zuid- en Noord-Beveland en Tholen. Bij deze bedrijven zijn ruim 700 mensen werkzaam. De vier bedrijven worden namelijk aangestuurd door ervaren en professionele bedrijfsleiders en werkmeesters. De bedrijven bieden enerzijds werk aan mensen uit onze doelgroep: ‘mensen met een arbeidsbeperking en anderzijds aan mensen die via een BTO-traject klaargestoomd worden voor een externe werkplek.

De Betho biedt haar diensten aan via vier bedrijven:
• De Betho verpakkingsbedrijf
• De Betho (de)montagebedrijf
• De Betho schoonmaakbedrijf
• De Betho groenbedrijf

Vindingrijk en betrouwbaar

De Betho werkt en denkt oplossingsgericht in het belang van de klant en onze medewerkers. Daarbinnen zoekt zij met wederzijds begrip naar de beste oplossingen en afspraken. ‘We gaan voor lange-termijn-samenwerkingen want als de trein eenmaal loopt, is-ie lastig te stoppen.’

Meer weten? We staan voor u klaar!