Onze schoonmakers vervullen glansrollen bij diverse organisaties

De Betho biedt een professioneel schoonmaakbedrijf

De medewerkers van het professioneel schoonmaakbedrijf doorlopen een vakgerichte opleiding (SVS) die voldoet aan de door de schoonmaakbranche gestelde eisen. Ook op het gebied van veiligheid worden onze medewerkers getraind. Onze gediplomeerde medewerkers en vakbekwame leidinggevenden werken dagelijks samen aan het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid voor diverse opdrachtgevers. Binnen het professionele schoonmaakbedrijf worden ook BTO-kandidaten getraind.

Ons pakket schoonmaakdiensten is zeer uitgebreid:

  • onderhoud van openbare ruimtes in steden en dorpskernen
  • plaatsing en onderhoud van buitenmeubilair etc
  • reiniging van algemene ruimtes in wooncomplexen
  • reiniging en onderhoud van kantoren en bedrijfspanden
  • opruimen van zwerfafval in diverse gemeentes.

De Betho: een betrouwbare en innovatieve zakelijke partner voor bedrijven

Diverse Zeeuwse bedrijven besteden hun schoonmaakwerk volledig of deels uit aan De Betho. De Betho en haar mensen zijn goed in het volgens de door de klant gestelde en/of overeengekomen richtlijnen onderhoud van schoonmaak, conform gemaakte afspraken. Voor een groot deel van onze klanten werken we al jaren aan een stuk en voor andere klanten verrichten we periodieke werkzaamheden. 

Vindingrijk en betrouwbaar professioneel schoonmaakbedrijf

Ons management werkt en denkt oplossingsgericht in het belang van de klant en onze medewerkers. Daarbinnen zoekt zij met wederzijds begrip naar de beste oplossingen en afspraken. Het schoonmaakbedrijf van De Betho gaat voor lange termijn-samenwerkingen en onze mensen stralen als hun schoonmaakwerk gewaardeerd wordt.