Project omschrijving

Technisch assembleren en monteren van uw producten

Wist u dat u ook voor uw technische assemblage en montage uitdaging bij De Betho een professioneel ingerichte afdeling met getrainde ‘Mensen met Mogelijkheden’ treft die u kunnen ondersteunen bij deze werkzaamheden? We hebben speciale werkplekken voorzien van o.a. anti-statische matten tbv montage en assemblage van gevoelige componenten, alsmede allerhande andere voorzieningen die specifiek nodig zijn bij het verwerken van technische producten.

LED verlichting assembleren en monteren

Dagelijks worden honderden producten op professionele wijze gemonteerd en/of geassembleerd. Zo maken we o.a. draadbomen, onderdelen voor bruiningsapparatuur, LED-verlichting, armaturen, trackspots, etc.. Sociaal werkbedrijf De Betho heeft ook voor u een bron van kennis en ervaring in huis waar u als ondernemer gebruik van kan maken. Uw werkinstructie is leidend bij de nauwkeurige uitvoer van de werkzaamheden, u levert alle losse componenten aan en wij zorgen dat uw product verzendklaar wordt aangeleverd.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op zowel divers als gespecialiseerd assemblagewerk? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho