Project omschrijving

Dakvergrendeling t.b.v. dakkoffers assembleren

Komt u binnen uw eigen onderneming en met uw team niet meer toe aan het verwerken van alle handelingen die aan uw product verricht moeten worden? Groeien de aantallen of hoeveelheid handelingen boven de bestaande situatie uit? Denk dan aan sociaal werkbedrijf De Betho. Wij beschikken over moderne en goed ingerichte faciliteiten, professionele werkplekken en een uitgebreid machinepark waarmee we uw producten op professionele wijze kunnen verpakken, monteren, assembleren, etc..

Assembleren van producten

Zo assembleren we o.a. dakvergrendelingen t.b.v. dakkoffers. Alle prefab onderdelen komen rechtstreeks vanuit de productielijn van de opdrachtgever, waarna ze binnen het Verpakking- en Montagebedrijf van De Betho en op basis van de werkinstructie worden verwerkt. Waar nodig worden speciale ‘tools’ gemaakt door onze eigen en interne Technische Dienst zodat onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ ze voor u op uniforme wijze behandelen, verwerken en/of monteren.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en samenwerken met een partner die uitgebreid ervaring heeft met het assembleren van producten ? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.

Gespecialiseerd assemblagewerk in opdracht van VDL Hapro