Project omschrijving

Heeft u een (technische) uitdaging om uw product professioneel, kwalitatief goed en op tijd door ervaren mensen geassembleerd te krijgen? Kunt u geen (technisch) personeel beschikbaar krijgen bij het monteren en/of verpakken van uw producten? Wilt u volledig en binnen afzienbare tijd ontzorgt worden en heeft u veel ‘handjes’ nodig om dit soort uitdagingen het hoofd te bieden?

Assembleren en monteren van producten

Denk dan zeker aan sociaal werkbedrijf De Betho! Met een professioneel ingerichte afdeling EN met getrainde ‘Mensen met Mogelijkheden’ kunnen we u ondersteunen bij deze en vergelijkbare werkzaamheden. Voor al uw technische (assemblage en montage) uitdagingen zijn wij graag uw partner in de samenwerking. Wij hebben specifiek en speciaal ingerichte werkplekken, voorzien van o.a. anti-statische matten tbv montage en assemblage van gevoelige componenten, alsmede allerhande andere voorzieningen die nodig zijn bij het verwerken van technische producten.

LED verlichting en armaturen, trackspots, radio’s, draadbomen en veel meer

Dagelijks worden honderden producten op professionele wijze gemonteerd en/of geassembleerd. Zo maken we o.a. LED-verlichting, armaturen, trackspots, radio’s, draadbomen, etc.. Sociaal werkbedrijf De Betho heeft ook voor u een bron van kennis en ervaring in huis waar u als ondernemer gebruik van kan maken. Uw werkinstructie is leidend bij de nauwkeurige uitvoer van de werkzaamheden, u levert alle losse componenten aan en wij zorgen dat uw product verzendklaar wordt aangeleverd. 

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en samenwerken met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied assembleren en monteren? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho