Project omschrijving

Zowel divers als gespecialiseerd assemblagewerk

Voor zowel divers als gespecialiseerd assemblagewerk kunnen ondernemers (tevens) een beroep doen op sociaal werkbedrijf De Betho. We beschikken over een aangepaste afdeling voor o.a. (technisch) assemblage- en montagewerk. Wij bieden hiermee mogelijkheden om onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ in te zetten voor gedeeltelijke of gehele assemblage van producten. We voeren deze werkzaamheden uit met een geselecteerde groep mensen die specifieke vaardigheden heeft mbt deze (technische) werkzaamheden.

Speciaal ingerichte werkplekken op de afdeling

Hiervoor hebben wij een afdeling ingericht met speciale werkplekken zodat de producten op professionele wijze gemonteerd en/of geassembleerd worden. Zo assembleren we o.a. doppen voor een productielijn in PVC lijmen; alle losse onderdelen en componenten worden bij ons aangeleverd, waarna wij op basis van de gespecificeerde werkinstructie het product volledig monteren en/of assembleren.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op zowel divers als gespecialiseerd assemblagewerk? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho

Gespecialiseerd assemblagewerk in opdracht van Bison.