Project omschrijving

Chocolade streekproducten verpakken

We zijn trots op onze provincie en als lokaal, sociaal Zeeuws bedrijf zijn we dan ook enorm blij met de ondernemers die bijvoorbeeld typisch Zeeuwse (streek)producten bij ons laten verpakken. Als lokale of regionale ondernemer of producent van streekproducten kunt u eens denken aan de mogelijkheden die wij u vanuit sociaal werkbedrijf De Betho kunnen bieden met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’. Wij beschikken over de juiste faciliteiten, gekoelde ruimtes en een SKAL certificering om u te helpen met uw verpakkingsuitdaging.

Zeeuwse knop chocolade inpakken

Zo verpakken we o.a. Zeeuwse knop chocolade en drop in herkenbare verpakking. Als opdrachtgever levert u alle losse componenten – van het product tot de verpakking etc. – bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder voor u verzorgen. Aansluitend wordt uw product door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen.

Wilt u ook gebruik maken van onze verpakkingsmogelijkheden voor uw streekproducten? Wij werken zowel voor landelijke als internationale klanten. Neem contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.