Project omschrijving

Verpakken van streekproducten zoals Zeeuwse knoop drop

We verpakken o.a. Zeeuwse knoop drop maar ook de chocolade versie in de herkenbare Zeeuwse verpakking. We zijn trots op onze provincie en als lokale beschutte werkplek en Zeeuws bedrijf zijn we dan ook enorm blij met de ondernemers die bijvoorbeeld typisch Zeeuwse (streek)producten bij ons laten verpakken. Als lokale of regionale ondernemer of producent van streekproducten kunt u eens denken aan de mogelijkheden die wij u vanuit sociaal werkbedrijf De Betho kunnen bieden met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’. Wij beschikken over de juiste faciliteiten, gekoelde ruimtes en een SKAL certificering om u te helpen met uw verpakkingsuitdaging.

Losse componenten aanleveren

Als opdrachtgever levert u alle losse componenten – van het product tot de verpakking etc. – bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder voor u verzorgen. Aansluitend wordt uw product door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van streekproducten en foodartikelen verpakken? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho

Origineel Zeeuws

Food en biologische producten verpakken

Ons verpakkingsbedrijf food verpakt food-producten volgens de HACCP-normen binnen de desbetreffende voedingsmiddelenbranche. Maar ook biologische producten verpakken we, De Betho is namelijk in het bezit van een SKAL certificering.