Project omschrijving

Uw winkeldisplays laten afvullen door De Betho medewerkers

Presentaties via winkeldisplays zijn een effectieve manier voor het goed zichtbaar maken en verkopen van producten en merken. Maar wie gaat dat display dan maken? … en wie gaat de winkeldisplays afvullen? … en prijzen? … of labelen? …etc. De Betho medewerkers verpakken o.a. diverse soorten lijmen en kitten die middels een winkel- of toonbankdisplay worden gepresenteerd voor verkoop. Alle benodigde onderdelen van dergelijke displays komen van de productielijn van de fabrikant, vervolgens worden ze door onze professionals o.b.v. de werkinstructie gepresenteerd in het display.

Professioneel winkeldisplay verpakpartner

Wij zijn graag uw partner om uw product op een kwalitatief goede en hoogwaardige manier te behandelen en te presenteren. Binnen ons Verpakking- en Montagebedrijf en met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ hebben wij een jarenlange ervaring in het bouwen, vullen, stickeren en labelen van winkel- en toonbankdisplays. Maandelijks worden duizenden grotere en kleinere displays gebouwd voor opdrachtgevers die hun displays op een professionele wijze willen laten voorbereiden voor de distributieketen en aansluitend de verkoop via bouwmarkten en supermarkten. Kortom zoek je een professionele en ervaren partij zoals De Betho?

Ga in gesprek m.b.t. uw verpakkingsuitdaging

Profiteer van onze kennis en ervaring en ga in gesprek met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van displaybouw. Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho
Winkeldisplays afvullen in opdracht van Bison