Project omschrijving

Wij bedrukken wijnflessen met eigen etiket

Het bedrukken of labelen van wijnflessen, maar ook zeker waterflessen, met uw eigen etiket kan een geweldige manier zijn om een persoonlijk tintje toe te voegen aan speciale gelegenheden, jubilea, bedrijfsevenementen of als relatiegeschenk. Zo heeft u altijd een gepersonaliseerd geschenk voor uw relaties, voor bij events of om weg te geven bij speciale gelegenheden. Bij De Betho kunnen wij alle maten en vormen flessen of kruiken voorzien van een individueel label of etiket. De aantallen variëren van 100 tot duizenden stuks. Zo heeft u voortaan een wijnfles met eigen etiket op voorraad staan.

Flessen labelen voor drankengroothandels

Het verpakkingsbedrijf van De Betho labelt met grote regelmaat flessen voor diverse drankengroothandels. Op deze wijze worden flessen gepersonaliseerd voor specifieke gelegenheden, horeca bedrijven met een eigen productlijn, promotionele acties, etc. U bedenkt het en wij labelen het.

Wijnfles met eigen etiket nodig?

Dan kunt u gebruiken maken van onze flessen label mogelijkheden. Wij werken zowel voor landelijke als internationale klanten. Neem contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.

DE Betho, verpakkingsbedrijf met landelijke dekking

In ons verpakkingsbedrijf draaien diverse verpakkingslijnen op verpakkingsmachines. Het professioneel en goed verpakken van food en non-food producten voor onze klanten is secuur werk. De machines helpen bij het verpakken van de producten maar er komt ook handwerk aan te pas en het controleren van de machines én de verpakkingen is en blijft mensenwerk.