Project omschrijving

Streekproducten verpakken t.b.v. de distrubtieketen

Naast typisch Zeeuwse streekproducten verpakken wij tevens voor echte Zeeuwse bedrijven en opdrachtgevers. Wie of waar zou anders bedacht kunnen worden om alle heerlijkheden van de Zeeuwse bodem; zoals diverse soorten groenten en fruit, te verwerken tot heerlijke chips en snacks?

Streekproducten verpakken door mensen met mogelijkheden

Als lokale of regionale ondernemer of producent van (streek)producten moet u daarbij natuurlijk ook eens denken aan de mogelijkheden die wij u vanuit sociaal werkbedrijf De Betho kunnen bieden! Met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ verwerken we jaarlijks miljoenen verpakkingseenheden. Uw product zou daar zeker een plekje in moeten vinden dus we nodigen u graag uit voor een kennismaking en rondleiding door ons bedrijf zodat u kennis kan nemen van de grootte en professionele aanpak van onze mensen.

Skal certificering, moderne faciliteiten en gekoelde ruimtes

Wij beschikken over moderne faciliteiten, gekoelde ruimtes en o.a. een SKAL certificering om u te helpen met uw verpakkingsuitdaging. Zo verpakken we o.a. groente- en fruitchips en snacks voor een innovatieve Zeeuwse ondernemer. Als opdrachtgever levert u alle losse componenten – van het product tot de verpakking etc. – bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder voor u verzorgen. Aansluitend wordt uw product door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van streekproducten en foodartikelen verpakken? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho