Project omschrijving

Zakjes, dozen en emmers bestickeren

De Betho verpakkingsafdeling voorziet o.a. emmers, zakjes en dozen, alsmede allerhande andere producten, van stickers of labels met vertalingen en/of herdrukken, zgn. “ACTIE”-stickers/labels, Barcode stickers/labels, etc. Kortom wij zijn gespecialiseerd in het stickeren van producten en objecten.
Als opdrachtgever levert u alle losse componenten – van het product tot de verpakking etc. – bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder voor u verzorgen. Aansluitend wordt uw product door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen. Wilt u ook gebruik maken van onze professionals neem dan contact op met De Betho.

Stickeren van producten voor uw bedrijf

Sociaal werkbedrijf De Betho is graag uw partner als u een uitdaging heeft mbt het labellen en/of stickeren van uw producten. Heeft u een speciale promotie die u aan uw product wil toevoegen? Of zijn er andere redenen die vereisen dat uw producten handmatig verwerkt wordt? We denken graag met u mee en zijn graag uw partner voor professioneel en handmatig werk, zoals bijvoorbeeld het plakken van een sticker of het aanhangen van een label. Onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ hebben een jarenlange ervaring opgebouwd mbt het handmatig verwerken van producten, zowel food als non-food.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en samenwerken met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van verpakken van uw producten? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho

Onze co-packing klanten in binnen- en buitenland

Voor diverse grote klanten verpakken wij een breed assortiment producten, waaronder ook het bestickeren valt. Denk daarbij aan het verpakken van allerlei voedings- en gebruiksartikelen in dozen, potten, blikken, blisterverpakkingen en meer. Ook het samenstellen en inpakken van winkeldisplays is een veelvoorkomende activiteit in ons verpakkingsbedrijf. Onze klanten bevinden zicht in binnen- en buitenland.