Project omschrijving

Winkeldisplay klaarmaken voor de winkels

Presentaties via een winkeldisplay zijn een goed zichtbare en effectieve manier voor het zichtbaar maken en verkopen van producten en merken. Maar wie gaat dat display dan maken? … en vullen? … en prijzen? … of labelen? …etc.

Presenteren via een winkeldisplay

Daar zoek je een professionele en ervaren partij bij als De Betho! Wij zijn graag uw partner om uw product op een kwalitatief goede en hoogwaardige manier te behandelen en te presenteren. Binnen ons Verpakking- en Montagebedrijf en met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ hebben wij een jarenlange ervaring in het opzetten, vullen, stickeren en labelen van winkel- en toonbankdisplays. Wekelijks worden honderden grote en kleine winkeldisplay gebouwd voor opdrachtgevers die hun displays op een professionele wijze willen laten voorbereiden voor de distributieketen. Jaarlijks worden via De Betho honderdduizenden displays in allerlei soorten en maten volledig klaar gemaakt voor verkoop via bijvoorbeeld bouwmarkten en supermarktketens.

Winkeldisplay of liever eentje voor de toonbank?

Zo verpakken we o.a. diverse soorten noten die middels een winkel- of toonbankdisplay worden gepresenteerd voor verkoop. Alle benodigde onderdelen van dergelijke displays komen van de productielijn van de fabrikant, vervolgens worden ze door onze professionals o.b.v. de werkinstructie gepresenteerd in het display. Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van displaybouw, neem dan contact op met De Betho.
Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van winkel- en toonbankdisplays opzetten en vullen? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho