Project omschrijving

Het ompakken en verpakken van goederen en fournituren

Op het moment dat u als fabrikant of ondernemer uitdagingen heeft voor het ompakken of verpakken van producten wilt u dat een partnerbedrijf u daarbij helpt. Wat de uitdaging ook is, sociaal werkbedrijf De Betho is een professionele partner op gebied van verpakkingsuitdagingen en voert opdrachten uit voor nationale en internationale klanten. We hebben een jarenlange (N.B. meer dan 60 jaar) ervaring mbt o.a. het verpakken en ompakken van goederen. Daarbij horen ook mix-verpakkingen die handmatig verwerkt moeten worden zoals bijvoorbeeld fournituren voor keukens en andere meubelstukken.

Fourniturenzakjes en pakketjes inpakken en ompakken

Samen met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ verzorgen we wekelijks, en voor diverse opdrachtgevers, duizenden fourniturenzakjes en pakketjes. We beschikken hiervoor over de juiste mensen en middelen om dit op een professionele wijze voor u te verzorgen.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en samenwerken met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van fournituren-verpakking? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho

Onze verpakkings-klanten in binnen- en buitenland

Voor diverse grote klanten verpakken wij een breed assortiment producten. Denk daarbij aan het verpakken van allerlei voedings- en gebruiksartikelen in dozen, potten, blikken, blisterverpakkingen en meer. Ook het samenstellen en inpakken van winkeldisplays is een veelvoorkomende activiteit in ons verpakkingsbedrijf. Onze klanten bevinden zicht in binnen- en buitenland.