Project omschrijving

Noten verpakken in winkel- en toonbankdisplays

Noten verpakken en klaarmaken voor verkoop dat is wat wij bij De Betho vaak doen; o.a. pistachenoten en amandelen die middels een winkel- of toonbankdisplay worden gepresenteerd voor verkoop. Alle benodigde onderdelen van dergelijke displays komen van de productielijn van de fabrikant, vervolgens worden ze door onze professionals obv de werkinstructie gepresenteerd in het display. Jaarlijks worden via De Betho honderdduizenden displays in allerlei soorten en maten volledig klaar gemaakt voor verkoop via bijvoorbeeld bouwmarkten en supermarktketens.

Verpakte noten voor in winkeldisplays

Wilt u uw product(en) op een aantrekkelijke en professionele manier presenteren en maakt u actief gebruik van winkeldisplays? Denk ook dan weer aan sociaal werkbedrijf De Betho als mogelijk partner om u daar bij te helpen. We hebben binnen ons Verpakking- en Montagebedrijf namelijk een jarenlange ervaring in het opzetten, vullen, stickeren en labellen van winkel- of toonbankdisplays. We bouwen met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ wekelijks enkele honderden grotere en kleinere displays voor opdrachtgevers die hun displays op een professionele wijze laten voorbereiden voor de distributieketen.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van winkel- en toonbankdisplays opzetten en vullen? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho