Project omschrijving

Winkel- en toonbankdisplay vullen

Lijm en kit verpakken en het opzetten en vullen van winkel- of toonbankdisplays is een werksoort waarin we jarenlange ervaring hebben opgebouwd met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’. Het Verpakking- en Montagebedrijf van sociaal werkbedrijf De Betho verwerkt dagelijks en voor meerdere opdrachtgevers displays die op een professionele wijze worden voorbereid voor de distributieketen. Jaarlijks worden via De Betho honderdduizenden displays in allerlei soorten en maten opgezet, gevuld, gestickerd of gelabeld en volledig klaar gemaakt voor verkoop via bijvoorbeeld bouwmarkten en supermarktketens.

Lijm en kit verpakken voor vele bedrijven

Zo verpakken we o.a. talloze soorten lijmen en kitten die middels een winkel- of toonbankdisplay worden gepresenteerd voor verkoop. Alle benodigde onderdelen van dergelijke displays komen van de productielijn van de fabrikant, vervolgens worden ze door onze professionals obv de werkinstructie gepresenteerd in het display.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van displaybouw? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho