Project omschrijving

Verpakken, ompakken, labelen, stickeren, sorteren…

Heeft u een uitdaging op het gebied verpakken, ompakken, labelen, stickeren, sorteren, monteren, assembleren, etc.? Kortom; wilt u iets met of aan uw product laten toevoegen omdat u er zelf niet aan toe komt? Denk dan ook weer aan sociaal werkbedrijf De Betho. Wij beschikken over moderne en goed ingerichte faciliteiten, professionele werkplekken en een uitgebreid machinepark waarmee we uw producten op professionele wijze kunnen verpakken, monteren, etc.

Kunststof containers t.b.v. de medische sector

Zo assembleren we o.a. kunststof containers t.b.v. de medische sector. Alle prefab onderdelen komen rechtstreeks vanuit de productielijn van de opdrachtgever, waarna ze binnen het Verpakking- en Montagebedrijf van sociaal werkbedrijf De Betho en op basis van de werkinstructie worden verwerkt. Waar nodig worden speciale ‘tools’ gemaakt door onze eigen en interne Technische Dienst zodat onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ ze voor u op uniforme wijze behandelen, verwerken en/of monteren.

Wilt u ook gebruik maken van onze verpakkingsmogelijkheden voor uw medische producten? Wij werken voor landelijke en internationale klanten. Neem contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.