Project omschrijving

Kerstverpakkingen inpakken, verpakken en distribueren

Kerstpakketten inpakken of verpakken is een jaarlijks terugkomende handeling voor de medewerkers van De Betho. Jaarlijks pakken wij namelijk duizenden kerstpakketten in, en dit ook nog in diverse soorten en maten. Elke klant heeft namelijk een eigen pakket met zelf geselecteerde producten. Als opdrachtgever levert u alle producten en verpakkingen bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder voor u verzorgen. Aansluitend wordt uw product door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen.

Verpakken en inpakken van seizoen gerelateerde pakketten

Bedrijven kloppen bij ons aan om hun pakketten te laten inpakken, maar heeft uw bedrijf / organisatie tijdens piekperiodes in het jaar een enorme uitdaging om alles op tijd en bovendien goed verpakt te krijgen? Dan zijn we het hele jaar door uw ‘inpak’ of ‘verpak’ partner. Voor seizoen gerelateerde verpakkingen, zoals kerstverpakkingen, is sociaal werkbedrijf De Betho graag uw partner om uw producten professioneel te behandelen! Waar uw producten een handmatige verpakking en/of aanpak vereisen, beschikken wij over voldoende ‘Mensen met Mogelijkheden’. Bezorgen de bewuste piekperiodes en aantallen die op korte termijn verwerkt moeten worden u hoofdpijn, denk dan aan De Betho! We hebben intussen een jarenlange expertise opgebouwd mbt het handmatig verpakken van tal van producten, zowel food als non-food. Wij beschikken over de juiste faciliteiten, gekoelde ruimtes en een SKAL certificering om u te helpen met uw verpakkingsuitdaging.

Professioneel inpakken van uw kerstpakketten

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van verpakken van seizoen gerelateerde verpakkingen? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho