Project omschrijving

Extra handjes inzetten voor uw handmatige werkzaamheden

Zitten uw productielijnen helemaal vol en/of heeft u speciale producties die handmatige werkzaamheden en verwerking van uw product vereisen? Zoekt u een uitbreiding van uw bestaande capaciteit of faciliteiten en weet u niet hoe u dat goed, professioneel en snel zelf kan realiseren? Wilt u gebruik kunnen maken van honderden “extra handjes” die u helpen met uw uitdaging of verpakkingsprobleem?

Denk dan vooral aan de mogelijkheden die wij u vanuit Sociaal Werkbedrijf De Betho kunnen bieden! Met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ verwerken we jaarlijks miljoenen verpakkingseenheden. Uw product zou daar zeker een plekje in kunnen vinden dus we nodigen u graag uit voor een kennismaking en rondleiding door ons bedrijf zodat u kennis kan nemen van de grootte en professionele aanpak van onze mensen.

Skal certificering, moderne faciliteiten en gekoelde ruimtes

Wij beschikken over moderne faciliteiten, gekoelde ruimtes en o.a. een SKAL certificering om u te helpen met uw verpakkingsuitdaging. Zo verpakken we o.a. diverse chips- en snacks mixen in zakken, silo’s, emmers, etc. Als opdrachtgever levert u alle losse componenten – van het product tot de verpakking etc. – bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder voor u verzorgen. Aansluitend wordt uw product door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen.
Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van streekproducten en foodartikelen verpakken? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho

Handmatig verpakwerk in opdracht uitgevoerd voor Floor Foods