Project omschrijving

Cadeautje! Een goodiebag!

U kent ze vast wel, deze ‘weggevertjes’. Meestal een verzameling van cadeautjes verzamelt in een tasje, de zgn. ‘Goodiebag’. Als u slechts enkele stuks moet vullen, is dat zo gebeurt. Maar wat doet u als u er 100-tallen of misschien 1.000-tallen moet vullen? Of zelfs nog meer? Voor zowel grote als kleine volumes in te pakken producten zijn wij graag uw partner en kunt u ons verpakkingsbedrijf inschakelen.

Verpakkingsuitdagingen uitbesteden

Bent u een ondernemer die regelmatig met verpakkingen van gecombineerde producten werkt en/of deze samenstelt maar vervolgens tegen een verpakkingsuitdaging aanloopt? Denk bij het inpakken van goodiebags, kadotasjes, give-away’s, vanity kits, (Kerst)pakketten, seizoensproducten, speciale feestdag gerelateerde (Valentijn, Pasen, Kerst, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, etc.) verpakkingen of andere promotionele acties, ook weer aan de mogelijkheden die De Betho u te bieden heeft.

Wilt u ook gebruik maken van onze verpakkingsmogelijkheden voor uw goodiebags? Wij werken zowel voor landelijke als internationale klanten. Neem contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.