Project omschrijving

Gepersonaliseerde verpakkingen – Bijvoorbeeld (kunst)glas

U heeft een mooie verpakking laten maken met uw persoonlijke huisstijl om een specifiek product in de markt te zetten en/of te promoten. Het kan een gelimiteerde oplage zijn die om die reden handmatig verpakt moet worden of een actie waar u een groot publiek in één keer mee wil bereiken en waarvoor u vele handen nodig heeft om dit te realiseren? Voor diverse klanten pakken wij met grote regelmaat gepersonaliseerde producten, zoals bijvoorbeeld (kunst)glazen of ‘branded’ producten, in.

Wij verzorgen het complete verpakkingsproces

Zo mochten wij intussen voor een producent van kunstglas bijvoorbeeld al een aantal orders wijn-, bier-, cocktail-, whiskey- en waterglazen verpakken in diverse soorten gepersonaliseerde enkelvoudige, meervoudige of combinatie verpakkingsdozen. We denken mee met de ondernemer om het optimale resultaat en efficiency te bereiken zodat zowel de uit te voeren handelingen alsmede de kosten gering blijven. Wij verzorgen het complete verpakkingsproces en zo nodig ook het vullen van eventueel bijbehorende winkeldisplays. Dit zodat de ondernemer de verpakte producten meteen naar de distributieketen kan leveren en de producten zo snel als mogelijk is de betreffende klant en/of markt bereiken.

Wilt u ook gebruik maken van onze verpakkingsmogelijkheden? Wij werken zowel voor landelijke als internationale klanten. Neem contact op met sociaal werkbedrijf De Betho.