Project omschrijving

Displaybouw en displays voorbereiden voor winkeldistributie

‘Displaybouw’ voor bedrijven houdt voor onze medewerkers van De Betho meestal in het monteren van de displays en het vullen met artikelen. De opvallende displays of presentatiematerialen zijn uiteindelijk bedoeld om producten of informatie te promoten. Deze displays worden vaak gebruikt in winkels, beurzen, evenementen en andere zakelijke omgevingen om de aandacht van klanten te trekken en een positieve indruk achter te laten. De Betho medewerkers verpakken o.a. diverse voedingswaren, zoals pistache noten, die middels een winkel- of toonbankdisplay worden gepresenteerd voor verkoop. Alle benodigde onderdelen van dergelijke displays komen van de productielijn van de fabrikant, vervolgens worden ze door onze professionals o.b.v. de werkinstructie gepresenteerd in het display.

Displays laten bouwen door een professioneel bedrijf

Dan zoek je vast een professionele en ervaren partij zoals De Betho! Wij zijn graag uw partner om uw product op een kwalitatief goede en hoogwaardige manier te behandelen en te presenteren. Binnen ons verpakking- en montagebedrijf en met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ hebben wij een jarenlange ervaring in het opzetten, vullen, stickeren en labelen van winkel- en toonbankdisplays. Wekelijks worden honderden grote en kleine winkeldisplay gebouwd voor opdrachtgevers die hun displays op een professionele wijze willen laten voorbereiden voor de distributieketen. Jaarlijks worden via De Betho honderdduizenden displays in allerlei soorten en maten volledig klaar gemaakt voor verkoop via bijvoorbeeld bouwmarkten en supermarktketens.

Winkeldisplay of liever eentje voor de toonbank?

Wij verpakken o.a. diverse soorten noten die middels een winkel- of toonbankdisplay worden gepresenteerd voor verkoop. Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van displaybouw, neem dan contact op met De Betho. Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van winkel- en toonbankdisplays opzetten en vullen? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho