Project omschrijving

Inpakken van diverse chocolade spellen

Het hele jaar door pakken wij diverse chocolade spellen in. We zijn trots dat onze klant kiest voor onze beschutte werkplek als verpakkingsbedrijf om dit werk uit te voeren. Het gaat om diverse edities van werelds populaire spellen waarvan onderdelen bestaan uit hoogwaardige chocolade. De opdrachtgever levert alle losse componenten – van het product tot de verpakking etc. – bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder inpakken en verpakken. Aansluitend worden de producten door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen.

SKAL gecertificeerd en koelruimtes

Als ondernemer of producent van foodproducten kunt u eens denken aan de mogelijkheden die wij u vanuit sociaal werkbedrijf De Betho kunnen bieden met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’. Wij beschikken over de juiste faciliteiten, gekoelde ruimtes en een SKAL certificering om u te helpen met uw verpakkingsuitdaging. Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring? En sparren met een partner die uitgebreide ervaring heeft op het gebied van voedingsproducten inpakken en verpakken? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho

Gamesformotion

Food en biologische producten verpakken

Ons verpakkingsbedrijf verpakt food-producten volgens de HACCP-normen binnen de desbetreffende voedingsmiddelenbranche. Maar ook biologische producten verpakken we, De Betho is namelijk in het bezit van een SKAL certificering.