Project omschrijving

Bouwen van displays en vullen met vochtvreters

Het bouwen van displays om vervolgens gevuld in te zetten bij bouwmarkten of supermarkten, kan van vitaal belang zijn voor bedrijven die hun producten of diensten op een opvallende manier willen presenteren aan hun doelgroep. De medewerkers van De Betho bouwen en vullen diverse soorten displays voor meerdere Europese bedrijven. Elk type display heeft zijn eigen manier van monteren en alle benodigde onderdelen van dergelijke displays worden door onze klant aangeleverd, incl. een werkinstructie. Vervolgens komen ook de producten van de productielijn van de fabrikant en tenslotte worden ze door onze professionals o.b.v. de werkinstructie gepresenteerd in het display. Voor onze klant Bison bouwden en vulden we displays waarin vochtvreters worden gepresenteerd bij bouwmarkten.

Displays laten bouwen door De Betho, een professioneel verpakkingsbedrijf

Dan zit u goed bij een professionele en ervaren partij zoals De Betho! Wij zijn graag uw partner om uw product op een kwalitatief goede en hoogwaardige manier te behandelen en te presenteren. Binnen ons verpakking- en montagebedrijf en met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ hebben wij een jarenlange ervaring in het opzetten, vullen, stickeren en labelen van winkel- en toonbankdisplays. Wekelijks worden honderden grote en kleine winkeldisplay gebouwd voor opdrachtgevers die hun displays op een professionele wijze willen laten voorbereiden voor de distributieketen. Jaarlijks worden via De Betho honderdduizenden displays in allerlei soorten en maten volledig klaar gemaakt voor verkoop via bijvoorbeeld bouwmarkten en supermarktketens.

Winkeldisplay of liever eentje voor de toonbank?

Wij verpakken o.a. diverse soorten producten of voedingswaren die middels een winkel- of toonbankdisplay worden gepresenteerd voor verkoop. Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van displaybouw, neem dan contact op met De Betho. Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van winkel- en toonbankdisplays opzetten en vullen? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho

Displays bouwen en afvullen met vochtvreters in opdracht van Bison