Project omschrijving

Blisterverpakkingen samenstellen en vervaardigen

Voor diverse klanten produceren we diverse doordrukstrips met eenheidsproducten, deze zijn ook bekend als blisterverpakkingen. In deze blisters zitten vooral enkelvoudige producten, soms zelf met een extra toevoeging. Onze mensen met mogelijkheden vervaardigen en stellen deze blisters samen op de beschermde werkplek te Goes. 

Blisters met enkelvoudige producten samenstellen

Wilt u gebruik maken van onze kennis m.b.t. blisterverpakkingen klaarmaken voor distributie? Dan zit u goed bij een professionele en ervaren partij zoals De Betho! Wij zijn graag uw partner om uw product op een kwalitatief goede en hoogwaardige manier te behandelen en te presenteren. Binnen ons verpakking- en montagebedrijf en met onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ hebben wij een jarenlange ervaring in het samenstellen van blisters. Jaarlijks worden via De Betho honderdduizenden blisterverpakkingen in allerlei soorten en maten volledig klaargemaakt voor distributie en verkoop.

Doordrukstrips voor non food producten vervaardigen

Wij verpakken diverse soorten producten in blister die vaak middels een winkel- of toonbankdisplay worden gepresenteerd voor verkoop. Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreide ervaring heeft op het gebied van blisterverpakkingen vervaardigen, neem dan contact op met De Betho. Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho

Blisterverpakkingen worden samengesteld in opdracht van Bison en Ephraïm Body Tools