Project omschrijving

Kitkokers verpakken in ACTIE verpakkingen

Wij verpakken o.a. kitkokers in ACTIE verpakkingen, spatels/lijmkammen en spuitmondjes voor kitspuiten, alsmede allerhande andere producten. Als opdrachtgever levert u alle losse componenten – van het product tot de verpakking etc. – bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder voor u verzorgen. Aansluitend wordt uw product door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen.

Partner bij verpakkingsuitdagingen op gebied van producten

Sociaal werkbedrijf De Betho is uw partner bij uitdagingen mbt het verpakken van uw producten. Vereisen uw producten een handmatige verpakking en/of aanpak? Zijn oplages te klein om machinaal verpakt te worden? We denken graag met u mee en zijn graag uw partner voor professioneel en handmatig verpakkingswerk. Onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ hebben een jarenlange specialisatie opgebouwd mbt het handmatig verpakken van tal van producten, zowel food als non-food. Wij beschikken over de juiste faciliteiten, gekoelde ruimtes en een SKAL certificering om u te helpen met uw verpakkingsuitdaging.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en samenwerken met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van verpakken van uw producten? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho

Onze verpakkings-klanten in binnen- en buitenland

Voor diverse grote klanten verpakken wij een breed assortiment producten. Denk daarbij aan het verpakken van allerlei voedings- en gebruiksartikelen in dozen, potten, blikken, blisterverpakkingen en meer. Ook het samenstellen en inpakken van winkeldisplays is een veelvoorkomende activiteit in ons verpakkingsbedrijf. Onze klanten bevinden zicht in binnen- en buitenland.