Project omschrijving

Een uitdaging met actie stickers plakken

Sociaal werkbedrijf De Betho is graag uw partner als u een uitdaging heeft mbt het labellen en/of stickeren van uw producten. Heeft u een speciale promotie die u aan uw product wil toevoegen? Of zijn er andere redenen die vereisen dat uw producten handmatig verwerkt wordt? We denken graag met u mee en zijn graag uw partner voor professioneel en handmatig werk, zoals bijvoorbeeld het plakken van een sticker of het aanhangen van een label. Onze ‘Mensen met Mogelijkheden’ hebben een jarenlange ervaring opgebouwd mbt het handmatig verwerken van producten, zowel food als non-food.

Losse stickers, product en verpakking aanleveren

Zo voorzien we o.a. zakken met pistachenoten en amandelen, alsmede allerhande andere producten, van “ACTIE”-stickers. Als opdrachtgever levert u alle losse componenten – van het product tot de verpakking etc. – bij ons aan, waarna wij op basis van uw werkinstructie het product volledig verder voor u verzorgen. Aansluitend wordt uw product door ons professionele magazijn voorbereid voor de verdere logistieke handelingen richting de distributieketen.

Wilt u ook profiteren van onze kennis en ervaring en sparren met een partner die uitgebreid ervaring heeft op het gebied van winkel- en toonbankdisplays opzetten en vullen? Neem dan contact op met sociaal werkbedrijf De Betho