Een mooie verpakking verkoopt beter

Verpakkingsbedrijf met landelijke dekking

In ons verpakkingsbedrijf draaien diverse verpakkingslijnen op verpakkingsmachines. Het professioneel en goed verpakken van food en non-food producten voor onze klanten is secuur werk. De machines helpen bij het verpakken van de producten maar er komt ook handwerk aan te pas en het controleren van de machines én de verpakkingen is en blijft mensenwerk. Bekijkt u gerust ons verpakkings-portfolio om een completer beeld te krijgen van ons uitgevoerde verpakkingswerk.

Onze klanten in binnen- en buitenland

Voor diverse grote klanten verpakken wij een breed assortiment producten. Denk daarbij aan het verpakken van allerlei voedings- en gebruiksartikelen in dozen, potten, blikken, blisterverpakkingen en meer. Ook het samenstellen en inpakken van winkeldisplays is een veelvoorkomende activiteit in ons verpakkingsbedrijf. Onze klanten bevinden zicht in binnen- en buitenland.

Non-Food producten verpakken

De Betho is gespecialiseerd in krimp- en blisterverpakkingen en werkt met moderne machines. Ook het inpakken van fourniturenzakjes voor de meubel- en keukenkastenindustrie maakt onderdeel uit van ons verpakkingswerk. In dit verpakkingsproces wordt gewerkt volgens het zero-defects principe.

Food en biologische producten verpakken

Ons verpakkingsbedrijf food verpakt food-producten volgens de HACCP-normen binnen de desbetreffende voedingsmiddelenbranche. Maar ook biologische producten verpakken we, De Betho is namelijk in het bezit van een SKAL certificering.

Displays, speciale projecten en kerstpakketten verpakken

De Betho heeft veel ervaring met omvangrijke verpakkingsprojecten. Vaak gaat het hierbij om displays, actieverpakkingen maar ook kerstpakketten. In een relatief korte tijd moet er veel materiaal worden verpakt of ingepakt. 

De Betho: een betrouwbare en innovatief zakelijk verpakkingsbedrijf voor bedrijven

Diverse Zeeuwse bedrijven besteden hun verpakkingswerk volledig of deels uit aan De Betho. De Betho en haar mensen zijn goed in volgens de door de klant gestelde richtlijnen verpakkingswerk. Voor een groot deel van onze klanten werken we al jaren aan een stuk en voor andere klanten verrichten we periodiek werkzaamheden. 

Vindingrijk en betrouwbaar

De Betho werkt en denkt oplossingsgericht in het belang van de klant en onze medewerkers. Daarbinnen zoekt zij met wederzijds begrip naar de beste oplossingen en afspraken. ‘We gaan voor lange-termijn-samenwerkingen want als de trein eenmaal loopt, is-ie lastig te stoppen.’

Meer weten? We staan voor u klaar!