Reach- & heftruck training voor BTO kandidaten

Personen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen in aanmerkingen komen voor training en ontwikkeling en via deze weg een training reach- of heftruck training volgen. Kandidaten komen bij De Betho binnen via de gemeenten BorseleGoesKapelle, Noord-BevelandReimerswaal en Tholen en worden begeleid door de afdeling BTO . Als blijkt dat een kandidaat de kwalificaties heeft om in de logistieke sector aan de slag te gaan, maar het ontbreekt daarbij aan de benodigde opleiding bieden wij op deze manier kansen. Er wordt dan een interne opleiding voor reach- en/of heftruckchauffeur met certificering of een training logistiek medewerker in trajectvorm aangeboden. Dit is een praktische begeleiding naar werk, die werkt!

Heftruck training of toch liever een logistieke training?

De reach- & heftructraining is niet alleen voor de interne (WSW) medewerkers maar vooral voor de BTO kandidaten. Via de gemeentes worden kandidaten met een afstand tot de markt aan de hand van het BTO traject begeleid naar werk. Als vervolgens de logistieke training past bij de interesses van de kandidaat, dan wordt deze ook aangeboden.

Zonder baan? Volg het BTO-traject !

Met ‘BTO’ naar de arbeidsmarkt

Als je zonder werk zit en een bijstandsuitkering aanvraagt, kun je via de gemeente bij De Betho terechtkomen. De Betho biedt jou dan het BTO-traject aan. Via ons ‘Betho Trainings- & Ontwikkeltraject’ proberen wij je weer zo snel mogelijk aan een baan te helpen. Wij bieden jou daarbij professionele ondersteuning aan. Het Betho Trainings- en Ontwikkeltraject (BTO) heeft één doel: jou via de snelste route aan een baan helpen op de reguliere arbeidsmarkt. Hierin ondersteunen wij je graag en professioneel.

Het BTO-traject bestaat uit diverse onderdelen:

  1. deelname aan het interne arbeidsproces (t.a.v. arbeidsritme, -vaardigheden etc.)
  2. het zoeken en vinden van een baan.

In het BTO-traject ligt de nadruk op activering en persoonlijke ontwikkeling

Er wordt ingezet op versterking van je basisvaardigheden. We starten met een diagnosefase van zes weken. Na afronding van de diagnosefase dient er een duidelijk beeld te zijn van waar je staat (klaar voor een nieuwe baan) of een (eventueel) vervolgtraject.

Ontdek hoe het BTO traject werkt!