MVO in de bouw met De Betho

Bij een groot verduurzamingsproject in Goes Noord zet Bouwbedrijf Joziasse ook in op MVO. Zo wordt de omgeving van de bouwplaats periodiek schoon en netjes gehouden door twee medewerkers van De Betho. Het project zelf bestaat uit het vernieuwen en verduurzamen van 118 daken in opdracht van Beveland Wonen. Met de Betho-ploeg willen we ervoor zorgen dat de buurt er netjes uit blijft zien en dat er geen zwerfvuil in het milieu terecht komt.

bouwbedrijf joziasse de betho

 

Onze schoonmakers vervullen glansrollen bij diverse organisaties

Vindingrijk en betrouwbaar professioneel schoonmaakbedrijf

Het schoonmaakbedrijf van De Betho gaat voor lange termijn-samenwerkingen. Onze mensen gaan zelfs stralen als ze opmerken dat hun schoonmaakwerk gewaardeerd wordt. Om die 2 redenen werkt en denkt ons management oplossingsgericht in het belang van zowel de klant als onze medewerkers. Binnen die samenwerking zoeken zij met wederzijds begrip naar de beste oplossingen en afspraken.

Wat maakt ons schoonmaakbedrijf betrouwbaar?

We onderscheiden ons door het niveau van onze service. Wat we afspreken, doen we ook! Dat betekent bijvoorbeeld dat we tijdens of na het uitvoeren van een opdracht altijd bereikbaar zijn en snel acteren als dat nodig is. Neem gerust contact met ons op als u belangstelling heeft. We lichten u graag in over wat wij voor u kunnen betekenen.